Krijg hulp

Vind antwoorden in ons Helpcenter

Hier volgen enkele stappen die u kunt proberen als u problemen ondervindt bij het inloggen op uw AnyDesk-account:
1. Controleer uw inloggegevens: gebruik de gegevens die u per e-mail heeft ontvangen.
2. Schakel VPN uit: als u een VPN gebruikt, probeer deze dan uit te schakelen en kijk of dat het inlogprobleem verhelpt.
3. Controleer of er updates zijn: zorg ervoor dat u de laatste versie van AnyDesk op uw apparaat heeft geïnstalleerd.

Meer informatie

Als AnyDesk-verbindingen vaak worden verbroken, kan dit het gevolg zijn van beveiligingsoplossingen op de lokale of externe apparaten. Probeer VPN of proxy uit te schakelen, firewall tijdelijk uit te schakelen en te zorgen voor een stabiele, snelle internetverbinding.

Meer informatie

Als Gratis-gebruiker kunt u verbinding maken met één apparaat tegelijk.

Meer informatie

U kunt met AnyDesk aan de slag door het eerst op beide apparaten te installeren, een AnyDesk-account aan te maken en een Onbeheerde toegang in te stellen. Daarna bent u helemaal klaar om uw eerste verbinding met het externe apparaat tot stand te brengen.

Meer informatie

U kunt AnyDesk gebruiken zonder account, maar met een account krijgt u extra functies.

Meer informatie

De my.anydesk--beheerconsole is een veilig en gecentraliseerd platform waar gebruikers hun AnyDesk-accounts en -apparaten kunnen beheren, verbindingsactiviteiten kunnen controleren en AnyDesk-clientinstellingen kunnen aanpassen.

Meer informatie

De gratis versie van AnyDesk biedt basisfuncties voor externe desktoptoegang en beheer voor persoonlijk gebruik. De betaalde versie is voor professioneel gebruik en biedt extra geavanceerde functies en hogere prestaties. Klik hier voor meer informatie over de voordelen van een betaalde licentie.

Meer informatie

Meld u aan voor nieuws, tips en meer