Używamy plików cookies. Możesz zrezygnować i wyłączyć je w naszym Ustawienia plików cookies. Zobacz nasze Polityka prywatności aby uzyskać więcej informacji. Używamy plików cookies. Zrezygnuj w naszym Ustawienia plików cookies. Zobacz także nasze Polityka prywatności.

Twoje bezpieczeństwo jest dla nas ważne

Jak zapewnimy ci bezpieczeństwo:

AnyDesk oferuje wysoki poziom bezpieczeństwa domyślnie poprzez szyfrowanie.

  • Zapobiegamy nieautoryzowanemu dostępowi do połączeń w technologii TLS 1.2, która jest również wykorzystywana w bankowości internetowej.
  • Każde połączenie szyfrujemy za pomocą asymetrycznej wymiany kluczy RSA 2048.
  • Wszystkie połączenia oferują idealną ochronę przed promieniowaniem słonecznym dzięki efemerycznemu uściskowi dłoni Diffie-Hellmana (DHE). Dlatego też, sesje nie mogą być odszyfrowane przez osoby trzecie.
  • Salted Password Hashing jest używany do ochrony haseł. Rozszyfrowanie hasła jest po prostu niemożliwe.

Zwiększyć bezpieczeństwo AnyDesk!

Najlepsze funkcje oferowane dla Twojego bezpieczeństwa:

Uwierzytelnianie dwuczynnikowe (Two-Factor Authentication)

AnyDesk daje Ci możliwość podwójnej ochrony każdego urządzenia, z którego chcesz korzystać zdalnie. Oprócz ustawienia nienadzorowanego hasła dostępu, jednorazowe hasło do uwierzytelniania dwuosobowego dodaje dodatkową warstwę ochrony. Możesz podwójnie zabezpieczyć swoje konto my.anydesk.com za pomocą dwuczynnikowej autoryzacji.

Tryb ochrony prywatności

Przyciemnić ekran, nad którym pracujesz zdalnie w trybie prywatności. Jest to bardzo przydatne, jeśli musisz dbać o to, aby urządzenia były widoczne publicznie lub jeśli pracujesz w domu i masz dostęp do komputera biurowego zdalnie z publicznej przestrzeni biurowej. Dzięki temu poufne dane i dokumenty, nad którymi pracujesz, nie będą widoczne dla osób nieupoważnionych.

Lista kontroli dostępu i blokada urządzeń

AnyDesk pomaga kontrolować dostęp do urządzenia. Stwórz białą listę, która pozwoli na połączenie z urządzeniem tylko autoryzowanym adresom. Żądania sesji od nieznanych i niepożądanych użytkowników będą wtedy automatycznie odrzucane.

Automatycznie blokuj urządzenie docelowe po zakończeniu sesji, chroniąc je przed nieautoryzowanym dostępem nawet po zakończeniu pracy.

Zezwolenia

Po otrzymaniu prośby o sesję, można przypisać precyzyjnie zdefiniowane uprawnienia do użytkownika, który prosi o dostęp jeszcze przed rozpoczęciem sesji. Chcesz po prostu podzielić się swoim ekranem? Odmów używania myszy i klawiatury, schowka i innych elementów, aby zapewnić, że żadna nieupoważniona osoba nie będzie mogła przeglądać dokumentów na Twoim urządzeniu lub kopiować plików.

Subskrybuj nasz newsletter

Podaj swój adres e-mail, aby otrzymywać okazjonalne informacje dotyczące ofert specjalnych, produktów i wydarzeń związanych z AnyDesk